Printing on Demand
Wij printen digitaal en on demand. Dit betekent dat wij de boeken kunnen produceren per stuk. Het grote voordeel hiervan is dat wij heel snel kunnen leveren en u als afnemer niet bent gebonden aan het afnemen van grote voorraden.
Gepersonaliseerde boeken
JD Knowledge BV is uitgever van diverse wet-en regelgeving die zowel digitaal als in boekvorm wordt uitgegeven. Hierbij is het mogelijk om de cover geheel naar wens te personaliseren.
Offerte aanvragen
Uw eigen content geleverd in uw eigen bedrijfshuisstijl? Dat betekent een professionele uitstraling naar uw klanten tegen geringe kosten. Er zijn diverse mogelijkheden. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.
Beschikt u niet over kant en klare drukwerk bestanden of past de vormgeving niet meer in uw huisstijl? Ook op dit gebied kunnen wij u volledig ontzorgen. Met ons eigen opmaak team kunnen wij u w DTP werkzaamheden, huisstijl opmaak en zelfs websites ontwerpen voor u verzorgen.
U kunt hierbij denken aan een boekomslag geheel voorzien van uw eigen huisstijl. Tegen geringe kosten maakt onze DTP afdeling een voorstel en ontvangt u hierna een proefdruk. Na uw akkoord gaan de boeken in productie.
Contact:
Mail ons op info@jdknowledge.nl
Afbeelding