Afbeelding
KickRamps
Kickramps is de merknaam waaronder JD Knowledge BV skatebanen levert. Kickramps is de specialist in skatebanen. Waarom? Naast een standaardpakket leveren wij steeds meer maatwerk. Dit is goed mogelijk, omdat alle producten in eigen huis worden vervaardigd en niet worden geïmporteerd. Bovendien beschikt KickRamps over een eigen montagedienst en een eigen ontwerpafdeling. De ramps kenmerken zich door de lange levensduur en de robuustheid. Een bewijs van de kwaliteit is dat het eerst geleverde skatepark, daterend uit 1989, nog steeds in gebruik is.
Kenmerken
Vandaag de dag zijn 2 skate-ontwerpers continu bezig met productvernieuwing en het doen van voorstellen voor de inrichting van skatelocaties. Bovendien onderhouden wij een nauw contact met topskaters en overkoepelende organisaties. Op deze manier houden we onze producten up-to-date. Met de ontwikkeling van de skateelementen is er rekening mee gehouden dat ze geschikt zijn voor skateboarders, inline-skaters en BMX-ers.
Afbeelding
Ontwerpen van een Skatepark
Het ontwerpen van een skatepark doorloopt doorgaans het volgende traject: 1. na een aanvraag werken wij de eerste ideeën uit in schetsvorm. Dit gebeurd het liefst samen met (lokale) skaters, die tevens de eindgebruikers zullen zijn; 2. de schetsvorm wordt uitgewerkt in een 3D-ontwerp en voorzien van een kostprijscalculatie; 3. het 3D-ontwerp wordt aan de opdrachtgever en skaters voorgelegd. 4. na de opdracht worden de productietekeningen gemaakt 5. uiteindelijk kan het skatepark geproduceerd en geplaatst worden.
Veiligheid
De veiligheid van de gebruiker speelt een belangrijke rol bij het ontwerpen van de skatetoestellen. Daarom voldoen al onze skatetoestellen aan de laatste gestelde veiligheidsnormen (Skatebanen vallen in Nederland onder het WAS, Warenwetbesluit Attractie- & Speeltoestellen) en zijn gekeurd onder NEN EN 14974:2006 +A1:2010.

Voor meer informatie over Kickramps of onze andere producten en diensten kunt u contact met ons opnemen.