Digitaal printen
Welk type documenten of drukwerk u ook nodig heeft; onze printers voldoen aan de allerhoogste productie eisen voor handleidingen, technische documenten, boeken, rapporten en andere publicaties, maar zijn tevens geschikt voor allerlei soorten gepersonaliseerde print-on-demand materialen. Duur? Wij bewijzen u het tegendeel! Minimale afnames, geen voorraden en een effectief proces zijn de basis.

Wire”O”
Het binnenwerk wordt voorzien van geponste gaatjes en wordt door middel van een metalen spiraal aan de lange- of korte zijde gebonden.
Deze bindwijze is stevig en fraai. Het voordeel van de wire-O is dat het open blijft liggen op de betreffende pagina.

Losbladig ringband
Het printwerk wordt voorzien van 2 of 4 boorgaten.
Bij 23 gaats boren of euroboring combineren we 4 en 23 gaats boren. Werk met euroboring past zowel in een 4 gaats als in een 23 gaats ringband.

Vouwen
Drukwerk voor flyers en folders worden op de juiste manier gesneden, gevouwen, gerilled of geperforeerd. De folders leveren wij op verzoek als twee-, drie-, vier- of een vijfluik folder op diverse papiersoorten.

Geniet gebrocheerd
Het printwerk wordt vervaardigd in A3 formaat en wordt gevouwen naar A4 formaat, of het printwerk heeft het formaat A4 en wordt gevouwen naar A5 formaat.
Het document krijgt twee nieten in de rug en wordt daarna gevouwen. Deze methode bevelen wij aan wanneer het document uit relatief weinig pagina’s bestaat.

Sealen & Verpakking
Alle geprinte materialen worden door ons voorzien van de juiste verpakking, enkel stuks of gegroepeerd. Boeken worden bij ons altijd voorzien van een extra seal om schades tijdens transport te voorkomen. Indien gewenst kunnen wij extra items, zoals pennen, kladblokken of naamkaartjes toevoegen tijdens sealen.

Perfect Binding
Voor een perfect gebonden boek lijmen wij de inhoud volautomatisch in een oversized omslag. Deze wordt vervolgens aan drie zijden schoongesneden. De omslag wordt standaard glans gelamineerd voor een extra uitstraling. Deze exclusief ogende methode is stevig en duurzaam.

Offerte 
Vraag geheel vrijblijvend een offerte op: info@jdknowledge.nl

Download Printing on Demand Brochure