Afbeelding
Printing on Demand
JD Knowledge is uitgever van diverse kennisuitgaven. Deze handboeken worden in eigen bedrijf geproduceerd en afgewerkt. Omdat wij alles in eigen beheer uitvoeren, kunnen wij concurerende prijzen aanbieden en zeer snelle levertijden. Wij richten ons proces in op basis van de volgende kernwaarden; superieure printkwaliteit, 100% betrouwbaarheid, snelheid en kostenreductie.
Afwerkingsmogelijkheden
Welk type documenten of drukwerk u ook nodig heeft; onze printers voldoen aan de allerhoogste productie eisen voor handleidingen, technische documenten, boeken, rapporten en andere publicaties, maar zijn tevens geschikt voor allerlei soorten gepersonaliseerde print-on-demand materialen. Na het printen bieden wij een aantal afwerkingsmogelijkheden; vraag ons vrijblijvend om een offerte.
Wire-o
Het binnenwerk wordt voorzien van geponste gaatjes en wordt door middel van een metalen spiraal aan de lange- of korte zijde gebonden. Deze bindwijze is stevig en fraai. Het voordeel van de wire-O is dat het open blijft liggen op de betreffende pagina
Losbladig ringband
Het printwerk wordt voorzien van 2 of 4 boorgaten. Bij 23 gaats boren of euroboring combineren we 4 en 23 gaats boren. Werk met euroboring past zowel in een 4 gaats als in een 23 gaats ringband.
Vouwen
Drukwerk voor flyers en folders worden op de juiste manier gesneden, gevouwen, gerilled of geperforeerd. De folders leveren wij op verzoek als twee-, drie-, vier- of een vijfluik folder op diverse papiersoorten.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Geniet gebrocheerd
Het printwerk wordt vervaardigd in A3 formaat en wordt gevouwen naar A4 formaat, of het printwerk heeft het formaat A4 en wordt gevouwen naar A5 formaat. Het document krijgt twee nieten in de rug en wordt daarna gevouwen. Deze methode bevelen wij aan wanneer het document uit relatief weinig pagina's bestaat
Sealen & Verpakking
Alle geprinte materialen worden door ons voorzien van de juiste verpakking, enkel stuks of gegroepeerd. Boeken worden bij ons altijd voorzien van een extra seal om schades tijdens transport te voorkomen. Indien gewenst kunnen wij extra items, zoals pennen, kladblokken of naamkaartjes toevoegen tijdens sealen.
Perfect Binding
Voor een perfect gebonden boek lijmen wij de inhoud volautomatisch in een oversized omslag. Deze wordt vervolgens aan drie zijden schoongesneden. De omslag wordt standaard glans gelamineerd voor een extra uitstraling. Deze exclusief ogende methode is stevig en duurzaam.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Offerte aanvragen

Voor het aanvragen van een offerte; mail ons op info@jdknowledge.nl

Download Printing on Demand Brochure