adr imdg code adn rid icao wet en regelgeving
Wet-en regelgeving gevaarlijke stoffen

JD Knowledge geeft de wet- en regelgeving gevaarlijke stoffen zowel digitaal als in boekvorm uit. De handboeken zijn verkrijgbaar in een handzaam formaat die u als losse set kunt aanschaffen of in een abonnementsvorm eventueel in combinatie met het digitale pakket DGPlus.

De wetgeving wijzigt iedere twee jaar. In combinatie met een abonnement ontvangt u automatisch de handboeken zodra de wijzigingen door de overheid worden vrijgegeven.

Buiten het prijsvoordeel bent u er als abonnementhouder van verzekerd, dat u werkt met de meest recente wetgeving op het gebied van gevaarlijke stoffen. Het is alleen mogelijk de handboeken als losse set te bestellen in onze webshop. 

JD Knowledge BV levert de wet- en regelgeving gevaarlijke stoffen voor de volgende modaliteiten zowel digitaal als in boekvorm:


- Wegvervoer (ADR)

- Spoorvervoer (RID)

- Binnenvaart (ADN / ADN+)

- Zeevaart (IMDG CODE)

- Luchtvaart (ICAO)Handboeken: Losse verkoop of abonnement?

De wet- en regelgeving handboeken zijn online leverbaar maar alleen als losse set. Wij bieden u ook de mogelijkheid om de handboeken in een abonnementsvorm te bestellen, u ontvangt ze dan tegen gereduceerd tarief

Wilt u direct een abonnement op de handboeken, dan vragen wij u vriendelijk om een email te sturen naar order@jdknowledge.nl Vermeld hierin duidelijk om welke wet- en regelgeving het gaat en om welke taal en vermeld hierin ook het aflever- en factuur adres.

Het abonnement wordt vanaf dat moment in gang gezet en de boeken zullen naar u worden verstuurd. U ontvangt deze dan automatisch om de twee jaar.